Thé Tjong-Khing - Picknick met taart

"Waar zijn de lekkere taarten van meneer en mevrouw Hond heen?" 
picknicktaaart.gif

Thé Tjong-Khing - Picknick met taart

In Picknick met taart draait alles om twee lekkere taarten. In het tweede boek van Thé Tjong-Khing trekt het ganse gezelschap uit 'Waar is de taart?' erop uit voor een gezellige picknick, een feest met - jawel hoor! - taart. Voor het vorige boek kreeg Thé Tjong-Khing een welverdiende bekroning met de Woutertje Pieterse Prijs. Zonder woorden verschillende verhalen vertellen en een boek vol verrassende lagen brengen, dat was ook dit keer weer het uitgangspunt van de populaire illustrator. Een tweede zoekboek in groot formaat is het prachtige resultaat.

Waar zijn de lekkere taarten van meneer en mevrouw Hond heen? Je zoekt met het bonte dierengezelschap de heuvels af. Wie is de dief in dit verhaal? En komt er een echt feest met taart als afsluiter? En wat kan je ontdekken over de andere personages? Wie is een echte ijdeltuit? En wie tekent op bomen en muren? Waar zijn Vos en Haas? Waarom is mevrouw Geit zo boos? En hoe bezeert Beer zijn been?

Elke pagina vertelt verschillende verhalen, zet een nieuwe verhaallijn op gang. Je blijft kijken, zoeken en ontdekken. Want de illustraties zijn echt prachtig. In een heel herkenbare stijl, vol frisse kleuren en steeds andere decors. De personages zijn stuk voor stuk sympathieke dieren. Elk met een eigen karakter en eigenschappen. Een pracht van een cadeauboek voor klein en groot. Want iedereen leest in zijn eigen tempo en volgt zijn eigen verhaal. Een mooi geschenk voor een leuk feestje met taart.

Picknick met taart
Vanaf 5 jaar
Illustraties: Thé Tjong-Khing
Lannoo, 2005

I.D.

« Terug

bol

Bestel
Thé Tjong-Khing - Picknick met taart
via de internet boekhandel bol