David Melling - Net als mijn mama

"Over een welpje die net als zijn moeder wil worden." 
netalsmijnmama.gif

David Melling - Net als mijn mama

Ouders spelen een grote rol in het leven van hun kleuters. En dat is in boeken niet anders.

'Net als mijn mama' is een klein leuk geschenkboek. Een klein welpje wil later net als zijn moeder worden. Hij somt allerlei redenen op waarom zijn mama zo belangrijk voor hem is. Ze troost hem als hij pijn heeft, of als hij ziek is. Ze is er altijd, ook als hij wat vervelend is geweest. Ze verzint de de gekste spelletjes, net zo gek als die van welpje zelf. En na zo'n dag ravotten gaat welpje het liefst van al op zoek naar een rustig, warm, knus plekje... Bij zijn mama.

De illustraties zijn heel realistisch en tegelijk heel vertederend. Mama en het welpje ravotten, hebben de grappigste gelaatsuitdrukkingen en zijn de grootste knuffelaars.
Een boekje vol humor, want mama op de tekeningen is niet altijd de mama van welpjes woorden... Mama is bijvoorbeeld niet zo'n ochtendmens als welpje denkt: ze kijkt maar wat suf en is enkel wakker omdat welpje haar zo enthousiast wakker maakte. Maar hun band blijft heel sterk, vol warmte en geborgenheid. En dat is waar het in dit boek om gaat. Welpje kijkt enorm op naar zijn mama en zou niet zonder haar kunnen. Een lief boek om cadeau te doen aan je eigen lieve mama bijvoorbeeld...

Net als mijn mama
Tekst: David Melling
Vanaf 4 jaar
Originele titel: Just like my mum
Vertaling: Peter Molenaar
Zirkoon, 2005

I.D. I.D.

« Terug

bol

Bestel
David Melling - Net als mijn mama
via de internet boekhandel bol

Net als mijn mama
Net als mijn mama
David Melling