Lucy Cousins - Het grote spelletjesboek van Muis

" Een groot karton- en spelletjesboek over Muis." 
spelmuis.gif

Lucy Cousins - Het grote spelletjesboek van Muis

(door: Ineke Debels)

Muis is natuurlijk geen onbekende meer voor kleuters. Het vrolijke muisje en zijn vrienden, van de hand van de Britse Lucy Cousins, veroverde de ganse wereld al. Boeiend aan deze boekfiguur zijn de telkens andere uitvoeringen en boekformaten waarin ze figureert. Muis dook al op in karton- en badboekjes, knisperboeken, verhalen-, aanwijs- en prentenboeken, met voelelementen, puzzels, draai- en uitklapflapjes. Ook deze nieuwe titel is iets ‘anders’. Het is een groot kartonboek en spelletjesboek tegelijkertijd.

 

Vijf spelletjes in één boek om overal mee te nemen en te spelen. De draaischijf zit in het boek en de pionnen zijn gewoon in karton. Boter, kaas, eieren of een racespel. Het supermarktspel, het schatgraversspel en het picknickspel. Het ene spel is wat makkelijker dan het ander en jonge kinderen spelen misschien beter samen met papa of mama. Maar pret is in elk geval verzekerd. Jules (3,5 jaar) weet er goed weg mee. Zijn absolute favoriet is het supermarktspel, waar hij maar al te graag mama’s pion voorbij steekt. De spelletjes vragen trouwens een zeker inzicht, kennis van, kleuren en basis tellen. Spelend leren dus, want echt lezen kan je in dit boek niet doen...

 

Illustraties zijn heel herkenbaar, in felle basiskleuren en met donkere omlijning. Een eenvoudig en duidelijk spelkader. Start! Begin aan een leuke middag vol speelpret!

 

Het grote spelletjesboek van Muis

Auteur en illustrator: Lucy Cousins

Originele titel: Maisy’s First Game Book

Vanaf 4 jaar

Leopold

(I.D.)

« Terug

bol

Bestel
Lucy Cousins - Het grote spelletjesboek van Muis
via de internet boekhandel bol

Het grote spelletjesboek van Muis
Het grote spelletjesboek van Muis
Lucy Cousins