Madeleine Deny - Piraten op een magneetbord

"Een interactief spel-boek." 
magneetbord.jpg

Madeleine Deny - Piraten op een magneetbord

(door Ineke Debels)

 

Een boek dat tegelijk spel en boek is. Compleet met draairad, vier spelborden en zes magnetische pionnen. Doeboek en speelboek, en je leert er vanalles over piraten. Perfect voor actieve, niet-zo’n-leesgrage jongens. Lezers worden piraten en trekken op schattenjacht, hebben elk hun taak aan boord van het piratenschip en worden verrast door zeemonsters en aanvallen van andere zeerovers.

 

Het onderwerp spreekt zeker tot verbeelding en maakt dit interactieve boek tot een heel avontuurlijke zoektocht. Deze reeks is een geupdate versie van de kartonspeelboeken, in een handiger, kleiner formaat en met magneten.

 

Bij elke dubbele pagina staan de spelregels goed en helder uitgelegd. De spelletjes hebben originele namen als Piratengaljoen,  Aan boord! Edelstenen bemachtigen, Tot uw dienst, Kapitein en Schat in zicht. Vooral ganzenborden, maar ook een telspelletje en geheugenspel. En voldoende verschillend van elkaar.

 

Ook de illustraties zijn heel gevarieerd en wisselen van spelbord tot spelbord. Ofwel heel realistisch en accuraat, ofwel heel gevaarlijk en vol fantasie. In felle kleuren, met bijzonder veel sfeer en perfect voor de actieve lezer/speler.

 

Dit boek is een leuke geschenktip en kan overal meereizen. Je kids zullen er uren zoet mee zijn.Vanaf 7 jaar

Titel: Piraten op een magneetbord

Auteur: Madeleine Deny

Illustrator: Rémy Torniur

Davidsfonds/Infodok, 2009

 

« Terug

bol

Bestel
Madeleine Deny - Piraten op een magneetbord
via de internet boekhandel bol