Krickelkrakels - Het grote kriebel klap kus schud blaas boek

"Interactief boek" 
kriebelkrapkus.jpg

Krickelkrakels - Het grote kriebel klap kus schud blaas boek

Boeken doen...
 
(door Ineke Debels)
 
Het grote kriebel klap kus schud blaas boek is een boek dat de allerkleinsten aan het doen zet. Het vraagt om interactie en geeft je op elke pagina instructies. Schudden met het boek zodat de peren uit de boom vallen, klop op een ei en kijk wat eruit komt, kriebel, zing, blaas en kus een prins (zodat hij verandert in een monster). Elke pagina vraagt om een actie van de lezer, zonder dat er snufjes, geluidjes of voelelementen aan te pas komen.
 
Ik denk niet dat ik ooit een boek zag dat meer interactie en beweging vroeg van een lezer dan dit. Met zijn afgeronde hoeken en stevig kaft, is dit boek ook zeker bestand tegen alle gevraagde interactie.
 
Een echt verhaal is er niet, het brengt je van de ene actie naar de andere zonder al te veel kader of vaste personages. De lezer is eigenlijk de hoofdrolspeler. Het concept van dit boek werd bedacht door een aantal Duitse kunstenaars, en die kunstige aanpak vind je ook terug in de veelheid aan originele, bijzonder kleurige en humoristische illustraties en stijlen. Het werd een uniek project, een boek enig in zijn soort en een bijzonder vrolijk en creatief activity boek.
 
Het grote kriebel klap kus schud blaas boek
Vanaf 2 jaar
Door: Krickelkrakels
2011, Lannoo

  

« Terug

bol

Bestel
Krickelkrakels - Het grote kriebel klap kus schud blaas boek
via de internet boekhandel bol