Home

Het geschreven woord ligt ten grondslag aan de ontwikkeling van de moderne beschaving. Voor het ontstaan van de schrijfkunst was de mens nooit eerder in staat zijn idee├źn en inzichten op grote schaal te verspreiden. Met name de uitvinding van de drukpers gaf een enorme boost aan de hoeveelheid informatie die mensen wereldwijd met elkaar konden delen. Boeken liggen aan de basis van vele revoluties en ongelooflijke innovaties.

De impact van het geschreven woord

Bijzonder is bovendien dat een boek niet ‘goed’ hoeft te zijn om een enorme impact te hebben. Op deze site hebben we ons daarom nooit gericht op het recenseren van boeken in de traditionele zin van het woord. Liever belichten wij de positieve kanten van een boek en kijken we naar de meerwaarde voor de lezer – wat haalt die eruit? Wij geloven dat in vrijwel elk boek wel een aantal waardevolle inzichten zitten verscholen.

Elk boek bevat waardevolle inzichten

In de loop der tijd hebben wij gemerkt dat ons lezerspubliek meer behoefte kreeg aan boekbeoordelingen met een hoge praktische toepasbaarheid. Een boek over het starten van een onderneming is bijvoorbeeld interessant, maar welke producten en diensten heb je nodig om de start van je nieuwe bedrijf succesvol te laten verlopen? Naar aanleiding hiervan beoordelen we tegenwoordig niet alleen meer boeken maar ook dienstverleners.

Concrete tips en adviezen

Of je nu een priv├ępersoon of een bedrijf vertegenwoordigt; je hebt diensten en producten nodig om je wensen en doelen te verwezenlijken. Op deze website beoordelen we daarom interessante dienstverleners en producenten in de vorm van informatieve blogartikelen. Of je nu op zoek bent naar een goede ondernemersverzekering of simpelweg een dagje op stap wilt met collega’s: op onze site lees je hoe en waar je dit het beste doet. We wensen je dan ook veel leesplezier!